TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Tilaaminen

Hirsityökalut-verkkokaupasta voi tilata rekisteröitymällä asiakkaaksi tai ilman rekisteröitymistä. Kaikista onnistuneista tilauksista tulee aina tilausvahvistus annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta, ota yhteyttä meihin: hirsi@hirsityokalut.fi tai 0400 500811. Tuotevalikoimamme on  toiminnan alussa melko suppea ja laajennamme tuotteiden määrää jatkuvasti. Etsimme myös puolestasi tarvitsemasi tuotteen tai tekijän sille.

Hinnat

Tuotteiden voimassaolevat hinnat on ilmoitettu verkkosivuillamme. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen loppusummaan lisätään valitun toimitustavan kulut. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf 
Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Maksunvälittäjän yhteystiedot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Yrityslasku

Tarjoamme yrityksille myös mahdollisuutta maksaa tilaus laskulla14 päivän maksuajalla. Laskutuslisä on 5,00 €. Ota yhteyttä toimistoon hirsi@hirsityokalut.fi sopiaksesi laskutuksesta tai mahdollisesti rahoituksesta. Laskutusta varten vaaditaan yrityksen y-tunnus.

Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 10 euroa.

Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi. Ostaja on vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua. Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Toimitustavat

Toimitamme kaikki tilaukset Postilla. Toimitusvaihtoehdot ovat Economy ta Express. Molemmissa vaihtoehtoina ovat nouto Postista tai kotiinkuljetus.

Voit myös itse valita mistä Postin automaatista tai postista haet pakettisi, kun otat käyttöösi Postin maksuttoman Oma noutopiste-palvelun. Ota palvelu käyttöön täältä.

Suurissa ja painavissa tilauksissa ota yhteyttä toimistoon toimitustavan sopimiseksi tai postitoimituksen vaihtamisesta Matkahuollon palveluun.

Toimitusmaksut

POSTI 0 - 3 kg 3 - 10 kg 10 - 20 kg 20 - 30 kg 30 - 50 kg 50 - 100 kg
Economy, nouto postista 5,90 8,00 12,00 15,00 20,00 35,00
Kotipaketti, kotiinkuljetus 12,00 15,00 18,00 22,00 30,00 50,00
Express, klo  8 - 16 20,00 25,00 30,00 35,00 40,00 45,00

Nouto

Tilaus voidaan myös noutaa paikan päältä. Noudosta tulee sopia erikseen joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimitusaika

Toimitusaika varastotuotteille on 2–5 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Tilaustuotteille toimitusaika on 2–6 viikkoa. Joillakin tuotteilla ja ruuhka-aikoina voi käsittelyaika olla pidempi. Mikäli tavaran saatavuudessa on pidempiaikainen katkos, siitä ilmoitetaan erikseen. Oikeudet tuote- ja hintamuutoksiin pidätetään.

Palautukset

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen tai reklamoida, ota yhteyttä hirsi@hirsityokalut.fi tai +358 400 500 811.