MEISTÄ

Hirsityökalut.fi keskittyy ainoana Suomessa hirsirakentamisessa ja entisöinnissä tarvittaviin työkaluihin ja tarvikkeisiin. Näistä suuri osa on edelleen kotimaisena käsityönä tehtyjä laadukkaita, kestäviä ja perinteisiä hirsityökaluja. Koska kaikkea ei voida nykypäivänä tehdä vain käsin, laajennamme myös konevalikoimaamme hirsirakentajan tarpeiden mukaisesti.

Olemme pieni perheyritys ja itsekin tutustuneet myynnissä oleviin hirsityökaluihin oman hirsitalomme kunnostusprojektissa. Asutamme vuonna 1911 rakennettua Tourunkulman vanhaa kansakoulua ja sen remontointi on aloitettu kesällä 2018. Paljon on työtä edessä, mutta tämä on meille elämäntapa. Teemme töitä niin yrityksessä kuin talonkunnostusprojektissakin suurella sydämellä ja täynnä intoa.

Toimintamme alkoi elokuussa 2019. Haluamme ylläpitää ja vaalia hirsirakentamisen perinteitä ja edistää vanhojen talojen kunnostusta. Tavoitteenamme on kehittää hirsirakentajan ja entisöijän verkkokauppa, josta saa kaiken tarvitsemansa samasta paikasta. Mikäli et löydä hakemaasi tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä. Mikäli tuotteelle löytyy valmistaja, me etsimme sen ja jos sitä ei vielä valmista kukaan, niin me otamme selvää puolestasi, mistä tekijä löytyisi.

Monet seppätuotteet ja muut käsintehdyt hirsityökalut ovat myös räätälöitävissä tarpeen mukaan. Pyrimme olemaan ketteriä ja joustavia ja etsimään juuri sinun projektiisi tarpeelliset työkalut ja tarvikkeet. Teemme parhaamme palvellaksemme sinua.

Tourunkulman kansakoulu vuonna 1956. Kuva Matti Tyry.